RestPort Technologies is dé specialist voor de uitvoering van identiteit- en documentcontroles

RestPort Technologies werd opgericht in september 2015. Het bedrijf werkt met een innovatief totaalconcept in het veiligheidsdomein en levert maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de identiteit van personen te controleren en vast te stellen.

Professioneel team

Het team van RestPort Technologies bestaat uit professionals met een jarenlange ervaring op het gebied van security en documentcontrole in de burgerluchtvaart, grensbewaking en politie.

Door deze ervaring in combinatie met innovatieve ontwikkelaars en fabrikanten van hard- en software heeft RestPort Technologies een compleet producten en diensten pakket samengesteld.

Het pakket van geavanceerde identiteitscontrole, toegangscontrole en beveiliging kan in de publieke en private sector worden ingezet.

Wilt u kennismaken met RestPort Technologies en vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vooral contact op.


Jarenlange expertise

Als geen ander weten wij wat er komt kijken voor een innovatieve oplossing voor het uitvoeren van identiteitscontroles en beveiliging.

U kunt onze professionals inschakelen voor het maken van beveiligingsplannen, implementatie van toegangscontrole systemen of consultancy.

Complete Oplossingen

Voor het controleren van identiteitsdocumenten en het implementeren van toegangsbeveiliging is meer nodig dan de inzet van een ID-Scanner.

Wij leveren complete oplossingen, welke volledig zijn afgestemd op de door u gewenste toepassing, waaronder hardware en software.

Tevreden Klanten

Onze producten en diensten zijn nationaal en internationaal toepasbaar in verschillende branches.

Restport Technologies is actief in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld het notariaat, de advocatuur, burgerluchtvaart, (semi) overheid en de gezondheidszorg.