RestPort Technologies is dé specialist in ID en documentcontrole.

Controle van Identiteitsbewijzen die u normaal alleen van luchthavens of bij een bank kent, heeft RestPort Technologies ook geschikt gemaakt voor de commerciële markt. Zo bent u verzekerd van zeer geavanceerde ID-Readers en software met een onwaarschijnlijke prijs-kwaliteit verhouding.

Voor document- en leeftijdscontrole alsmede maatoplossingen in toegangscontrole aan de hand van ID Bewijzen bent u bij Restport Technologies dan ook aan het goede adres. Door het combineren van ID-Scanners met onze unieke software heeft u een professionele document- en toegangscontrole. Deze systemen maken de gegevens van

het ID-Bewijs binnen enkele seconden zichtbaar op uw PC, laptop, tablet of mobiele telefoon. Naast het verwerken van deze gegevens kunnen ook toegangsdeuren en tourniquets aangestuurd worden en kan men bedrijfsspecifieke passen koppelen aan bezoekers.

Restport Technologies is ook voor u de juiste partner voor verificatie van echtheidskenmerken op ID Documenten als preventief middel tegen identiteitsfraude.

Toegangscontrole

Zeer professionele toegangscontrole door het combineren van ID-Scanners met onze unieke  software. Deze geavanceerde systemen maken de gegevens van het ID-bewijs binnen enkele seconden zichtbaar op uw PC of laptop.

Niet alleen de exacte leeftijd, maar ook de geldigheid van het ID-bewijs ziet u direct. Zelfs de pasfoto in kleur en overige informatie uit de RFID chip van het ID-bewijs komen in enkele seconden tevoorschijn. Zo krijgt ID fraude geen enkele kans bij uw toegangspunt.

Software

Met de geavanceerde en aan de praktijk getoetste software heeft u een krachtig controle en registratie middel. Deze software is in zowel in een basic als in een professional uitvoering leverbaar en kan zowel als documentcontrole, leeftijdscontrole of als een service op de achtergrond worden ingezet.

Hiermee beschikt u over een keur aan mogelijkheden en bent u flexibel in het inzetten van deze software in combinatie met uw eigen backend.